CÉGÜNK BEMUTATKOZÁSA

Az UPP Újpesti Pályázati Projektmenedzsment Zrt., az Észak-pesti Ingatlan- és Térségfejlesztési Program feladatainak és céljainak koordinálására és összehangolására - Budapest Önkormányzata és Budapest IV. ker. (Újpest) Önkormányzata által - létrehozott céltársaság.

A két önkormányzat közötti együttműködésen és koordináción alapuló ingatlan- és térségfejlesztés, valamint területhasznosítás koordinálása jelentékeny, összehangolt, műszaki, gazdasági-pénzügyi és jogi feladatot jelent.

Az önfinanszírozó, önfejlesztő önkormányzati vagyonon és fejlesztési vagyon- növekményen alapuló, nemcsak önkormányzati forrás és szerepvállalás mellett megvalósuló városfejlesztési program céljainak koordinálása és bonyolítása mellett, az ingatlanfejlesztési projekt területén önálló jogi személyként kapcsolatot tartunk az alapítói körön kívüli hazai és külföldi intézményi nagybefektetőkkel, pénzintézetekkel, a lakossággal és a vállalkozói körrel.

A társaság kiemelt feladata, az Észak-pesti (Újpest, Káposztásmegyer) Ingatlan- és Térségfejlesztési Program megvalósítása során Budapest Önkormányzata és Budapest IV. ker. (Újpest) Önkormányzata tulajdonosi jogainak gyakorlásával összefüggő és felmerülő ingatlan- és térség (város- és település-) fejlesztési feladatok ellátása, a feladatok ellátásához rendelt ingatlanfejlesztési vagyoncsomag és vagyoni érték ingatlan- és térségfejlesztési célú vagyonkezelése a két önkormányzattal kötött "Ingatlan- és térségfejlesztési együttműködési, vagyonkezelési megbízási keretszerződés" alapján. Az UPP Újpesti Pályázati Projektmenedzsment Zrt. közérdekű adatai.